Första blogginlägget om ditt & datt

Hej

ja, nu var det dax för mig att börja blogga👍

det är faktiskt ngt jag tänkt på under några år, men aldrig kommit till skott. Nu känner jag att både tiden och forumet är rätt.

Jag kommer givetvis blogga politik… Det är ju det denna portal är till för, Men de inlägg jag gör är mina personliga åsikter! Det är viktigt för mig att poängtera det!

ibland kan även ngt mer personligt komma med, men som sagt. Det är ju politik vi ska blogga om här.

 

snart har (KD) sitt riksting, Ska med spänning följa den via tv. Jag hoppas de får igenom skrotning av DÖ, Ngt som enl mig, aldrig skulle uppstått överhuvud taget. Sedan är det dax för oss moderater att ha  partistämma, där jag hoppas att skrotning av DÖ går igenom.

 

ja, det var mitt första inlägg, men inte mitt sista!

Keep in touch to next time

 

3 kommentarer

  1. Hej Åsa! Vad roligt att du har valt att börja blogga! Vi är också glada att du har hittat ett forum hos oss här på maqt.se® som du tycker passar dig! Varmt välkommen till vårt bloggteam! /maqt.se® teamet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *