Partiledardebatt

Ja, då var det måndag igen…

helgen har gått i ganska sakta mak, då min son fortfarande ej är helt kry, men det är ändå skönt att ha fått komma hem från sjukhuset.

men inom politiken har det hänt desto mer.

skrotning av DÖ, som enl mig inte var en dag försent. Jag har varit öpoet kritisk till den sedan dag ett. Har tyckt det var ett svek mot de borgliga väljarna. Den dagen jag som moderat tycker det är ok att vara ett stödparti åt en regering som har samarbete med ett fd kommunistparti har det gått fel. Jag tror det är bättre att partierna diskuterar och kommer fram till de lösningar som man anser är det bästa för landet. Det kan aldrig vara rätt att bara lägga sig platt fall. Vi, Alliansen, styrde Sverige i minoritet under de sista fyra åren, varför skulle inte det fungera nu?

sedan avslutades söndagen med partiledardebatt.

det var, enl mig, det bästa framförandet Anna Kindberg Batra (AKB) gjort i sin roll som partiledare. Hon var riktigt på hugget, men ändå på ett ödmjukt sätt! Ebba (ETB)tyckte jag gjorde ett bra första framträdande. Jag saknade dock centerns Annie, även om Anders absolut klarade av uppdraget. Björklund tyckte jag var riktigt bra också. Sedan gillade jag att han hade rosa slips med tanke på att det är rosa månaden nu.

debatterna var ofta bra, men ibland önskar jag att det blev lite mer stuns i debatterna mellan partierna… Ibland känns svaren lite väl inövade och inte så naturliga och personliga. Skulle vilja ha lite mer diskussion faktiskt.

nej, nu är det dax att få lite annat gjort!

#svpol #moderat

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *