Mycket har hänt, och tiden har varit knapp…

Ja…
Det har varit en hektisk april det får jag nog lov att säga… Mycket har hänt i mitt politiska- och privata liv.mdet har varit mycket möten, planeringar inför kommande både förbundsråd, Sverigemöte och avslutningen på den toppkandidatutbildning jag gått inom moderatkvinnorna. Det är en utbildning på 2.5 år som hade sin avslutning i Bryssel i dagarna fem. Det var mycket arbete innan som skulle göras för att presenteras där. Vi hade även studiebesök hos bl a Gunnar Hökmark på EU-parlamentet.

Det var dock en märklig känsla att landa på flygplatsen i Bryssel endast 3 v efter terrorattentatet… Det var klart märkbart att staden låg under hot. Det var militärer och poliser överallt, tungt beväpnade, Detta var i hela staden. T o m för att gå in i en större klädputik så var det endast en dörr öppen och där stod beväpnad vakt.

Det kändes tryggt, men samtidigt lite skrämmande. Är det denna tillvaro vi ska vänja oss vid numera?
Att ta sig in på flygplatsen mot Gaten vid hemresa tog 3h! Och väldigt mycket säkerhet…
Men resan var fantastisk, och jag är både glad och tacksam att jag blev uttagen för drygt 2.5 årsedan att få möjligheten att gå MKF. Jag har lärt mig mycket under resans gång, och fått nya härliga vänner!

Sedan så är jag i flyttartagen, igen…
Det ska bli lite förändringar (kommer säkert nämna detta vid senare tillfälle😉) Som gör att jag la ut min lgh på Blocket för försäljning för bara en vecka sedan. Igår kom en och kollade på den och bestämde sig på studs att köpa den för mitt begärda pris, mot att han slapp budgivning. Jag har gjort en bra värdeökning på den under de 2 åren jag ägt den, så jag tog dealen och bokade av övriga visningar.
Detta kommer bli jättebra! Det vet jag👍😃😃

Vi har även hunnit med att ha MQ-Råd. Det är moderatkvinnornas nationella styrelse (där jag är ledamot) länskvinnoordf samt vice ordf ute i länen som träffas, och det är alltid lika givande. Vilka kvinnor, och vilket engagemang!!
Jag kan verkligen säga att vi har drivna och kompetenta kvinnor i vårt parti och ser en ljus framtid för oss.

Sedan satt jag och kollade på Kalla Fakta härom kvällen, då det handlade om Taxi Stockholm (säkert ej enda bolaget med denna problematik, men de som granskades nu iaf). Där flertalet av de som kollades, vilket var ca 14 bilar, hjälpte till och förmedlade prostituerade! Vad är det för kvinnosyn?!?! Vilken normal kille behöver betala för att få ligga? Är de så kassa så ingen vill ha dem så de måste betala? Gå en kurs! Och vad är det för män som förmedlar?!?!
När de ändå ska gå en kurs så passa på att få en om värderingar, kvinnosyn och medmänsklighet! Dessa kvinnor ligger inte med dig för de vill, utan för att de flesta av dem inte har ngt val!
Äckelgubbar👿
Ja, det finns fortfarande så otroligt mycket att göra i vårt land när det gäller kvinnosyn och jämställdhet, och då bor vi ändå i det som klassas som världens mest jämställda land! Helt galet.

Sedan vill jag slå ett slag för LoveNepal
De vet de flesta idag vad det är, och Ni som Ej vet, googla! Jag har fått en väldigt bra relation med en av grundarna, Jonatan Alfve’n, och jag försöker hjälpa dem så mycket jag kan.

Jag tycker Ni alla ska skriva på listan för att det ff finns och godkänns barnäktenskap,i Sverige 2016!!
Gå in på deras hemsida, www.lovenepal.se, där finns den.

Nej, nu är det dax att sova
Ska möta köparen av min lgh i morgon bitti och skriva papper👍👍👍

Ses snart igen

Godnatt
Åsa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *